Cutting Edge har förvärvat S&M Industriservice AB

2020-12-02

Från den 1 december 2020 övergår Strömberg & Mulder Industriservice i Cutting Edge Sweden AB / Morgan Fredrikssons ägo.Vi som tar över heter Jonas Ivarsson, Magnus Kuritzén & Morgan Fredriksson. Som nya ägare kommer vi att driva företaget i dess ur-sprungliga anda men med intentionen att förbättra den enastående ser-vicenivån som de tidigare ägarna haft gentemot sina kunder.Tillsammans har vi som nya ägare över 100-års erfarenhet av verkstads-industrin och skärande verktyg. Morgan kommer att sköta den dagliga driften av slipningen under tiden Jonas och Magnus kommer att ansvara för marknaden och delar av logistiken.

Bakgrund

S&M Industriservice AB grundades 1972 av Erik Strömberg under namnet WABRA Industriser-vice. 1985 köpte Richard Mulder, Henry Strömberg och Lennart Strömberg företaget och bytte namn till Strömberg & Mulder Industriservice AB. Den 1 december 2020 köpte Cutting Edge Sweden AB företaget S&M Industriservice av Richard Mulder, Henry Mulder och Lennart Ström-berg.Vår stryka ligger i snabba leveranser och att företaget har ett eget sliperi där specialiteten är måttanpassade verktyg utefter kunders önskemål. Både brotschar och bussningar tillverkas efter ritning i hss eller hm. I vårt lager har vi brotschar på över 1 500 olika diametrar och slipar till det som efterfrågas och inte finns på lagret på en till två dagar.

Sidor

Nyheter

Konto

  • Antal: {{ cart.count }}
  • Totalt: {{ cart.formattedTotal }}
Till kassan